Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید رضازاده روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: سازمان بهزیستی طبق قانون و شرح وظایف موظف است که به دانشجویان تحت‌پوشش، کمک هزینه‌ای را اعطا کند؛ این کمک‌ها مشمول دانشجویان تحت‌پوشش که در دانشگاه‌های غیردولتی شهریه‌بگیر تحصیل می‌کنند، می‌شود. این دانشگاه‌ها، شامل دانشگاه آزاد اسلامی، پیام نور یا دانشگاه‌های دارای مجوز وزارت علوم یا وزارت بهداشت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: همچنین بهزیستی، شهریه دانشگاه فرزندان بهزیستی در مراکز شبه‌خانواده، فرزندان انتقال‌یافته به خانواده‌های امداد بگیر و انتقال‌یافته به زندگی مستقل را نیز پرداخت می‌کند. علاوه ‌بر این بخشی یا همه شهریه فرزندان معلولین شدید یا خیلی شدید، سرپرست معلول شدید و خیلی شدید یا زنان سرپرست خانوار یا فرزندان آنها در صورت تامین بودجه، بسته به شرایط پرداخت خواهد شد.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری سازمان بهزیستی کشور اظهار داشت: برای مدیریت بهینه پرداخت کمک‌هزینه ها و شناسایی گروه هدف، سامانه‌ای به آدرس http://students.behzisti.net/  راه اندازی کردیم که البته از سایت سازمان بهزیستی هم دسترسی به این سامانه وجود دارد.
رضازاده افزود: برای دانشجوی پیشین و نیز دانشجوی جدیدالورود، این امکان وجود دارد که وارد سامانه شده و اطلاعات خود را ثبت کند و به پرونده متصل می شوند.

وی ادامه داد: دانشجویان مشمول اجازه پیدا می‌کنند بقیه اطلاعات را تکمیل می‌کند و در نهایت پرداخت شهریه در همان ترم برای خود این افراد انجام می‌شود یا اینکه اگر بتوانیم با دانشگاه‌ها ارتباط اینترنتی برقرار کنیم و بابت همان فرد به دانشگاه، شهریه پرداخت می‌کنیم. 
رضازاده یادآور شد: روال تا پیش از این اینطور مرسوم بود که دانشجو از دانشگاه معرفی‌نامه می‌گرفت و براساس صورت هزینه دانشگاه، ثبت‌نام دانشگاه صورت می‌گرفت که راستی‌آزمایی و تاخیرها از مشکلات آن بود اما اکنون همه چیز مشخص است و پرداخت ها هم سر وقت خود انجام می‌شود و در این زمینه مدیریت بودجه هم خواهیم داشت و از سوی دیگر رضایتمندی خوبی برای دانشجویان ایجاد می‌شود.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری سازمان بهزیستی کشور گفت: به جای اینکه بهزیستی، پول را به طور عمومی و یک‌جا به طور مثال 30 میلیارد تومان به دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت کند که بخواهد در حساب دانشگاه بنشیند و واحد استانی اعلام کند که شهریه پرداخت نشده است درحالیکه پرداخت شده، سامانه‌ای ایجاد کردیم و شهریه دقیقا برای فرد پرداخت می‌شود.
رضازاده با بیان اینکه این سامانه در درجه نخست به نفع دانشجو است، تاکید کرد: پرداخت شهریه تحصیلی علاوه بر شرایط فوق، شامل دانشجویانی می‌شود که در دانشگاه دارای مجوز وزارت علوم یا وزارت بهداشت تحصیل کنند و تحصیل آنها حتما باید منتهی به اخذ مدرک تحصیلی رسمی شود و کلمه معادل برای ما قابل قبول نیست.
وی ادامه داد: از سال گذشته نیز به دانشجویانی که در دانشگاه‌های دولتی قبول می‌شوند، کمک‌هزینه تشویقی می پردازیم.

برچسب‌ها شهریه دانشجو اختصاصی ایرنا سازمان بهزیستی کشور معلولان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهریه دانشجو اختصاصی ایرنا سازمان بهزیستی کشور معلولان شهریه دانشجو اختصاصی ایرنا سازمان بهزیستی کشور معلولان اخبار کنکور سازمان بهزیستی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۴۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن

به گفته مقام مسئول بانک مرکزی از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات نهضت ملی مسکن ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر ( حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد شده‌اند. - اخبار اقتصادی -

مصطفی قمری‌وفا در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها در موضوع نهضت ملی مسکن اظهار داشت: حسب آمار اخذ شده از سامانه طرح‌های جامع حمایتی مسکن وزارت راه و شهرسازی، تا تاریخ 16‏/02‏/1403 ‌از تعداد یک‌ میلیون و 752 هزار و 978 نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد 411 هزار و 60 نفر ‌تا تاریخ یادشده به بانک‌های عامل جهت اخذ تسهیلات موصوف مراجعه نکرده‌اند.

سهم 18 بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن، همچنان صفر + جدول

 

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی ادامه داد: از تعداد یک‌ میلیون و 341 هزار و 919 نفر‌ متقاضی که جهت اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند، تعداد 470 هزار و 508 نفر (در حدود 35 درصد از مراجعه کنندگان) بنا به دلایل مندرج در سامانه مذکور از جمله نداشتن مدارک مورد نیاز، نداشتن وثایق قابل ‌قبول، وجود معارض در زمین ملکی، نداشتن پروانه ساختمانی، عدم امکان تأمین سهم آورده متقاضی و غیره، فاقد شرایط لازم جهت اخذ تسهیلات موصوف هستند.

قمری‌وفا تصریح کرد: در این راستا، حسب آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد 871 هزار و 861 نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد 802 هزار و 804 نفر (در حدود 92 درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ 2،678 هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد 624،468 نفر و به مبلغ 1،337 هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی شهریه دانشگاه های اروپایی با فراکنش
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند با هزینه تحصیل‌ رایگان!
  • معاون وزیر علوم: دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند هزینه تحصیل‌شان رایگان است
  • حمایت جایزه پولیتزر از دانشجویان پوشش دهنده اخبار اعتراض‌ها
  • از پرداخت بیش از ۴ هزار وام متاهلی به دانشجویان پزشکی تا تاکید بر استفاده دانشگاه‌ها از سند دانشگاه اسلامی